Ansigtsbehandlinger:

Enhver ansigtsbehandling tilpasses dine individuelle behov, samt hudtype/hudtilstand og inkluderer også gode råd og vejledning.

UDSTEDER GAVEKORT TIL SKØNNE ANSIGTSBEHANDLINGER heart

 

Klassisk ansigtsbehandling: Ca. 60min. (Til alle hudtyper)

Dobbelt afrensning af ansigt, hals, decolté, hudanalyse, herefter peeling, ( let udrensning af urenheder, efter behov), så huden er klar til en skøn maske der tilpasses lige præcis din hud, toner, samt afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme på ansigt, hals, og decolté

Kr. 585,-

 

Anti-aging ansigtsbehandling: Ca. 60min. (Til alle hudtyper)

Dobbelt afrensning af ansigt, hals og decloté, hudanalyse, enzym peeling på ansigt, hals og decolté, hvor døde hudceller fjernes og bliver efterfulgt af en skøn terapeutisk opstrammende massage af ansigt, hals, decolté, med luxuriøse anti-aging opstrammende olie, derefter nærende, regenererende, fugtgivende maske, toner samt opstrammende creme til øjne, ansigt, hals og decolté. Forkæl dig selv med en skøn luksus behandling. 

Kr. 695,-

 

SkinPen behandling: Ca. 60min. ( plus 20 min. til konsultation inden 1. behandling ) (CIT - Collagen Induction Therapy)

Skal din behandling løftes til et højere niveau og give smukke resultater er det med Skinpen, en videnskabelig dokumenterede helt igennem fantastisk behandling, der virkelig gør en forskel, der ses på dit hudbillede.

Behandling til :  Foryngelse - Rynker/linjer - Acne Ar - Strækmærker - Pigmentering - Reducere store porer - Grå hud - Solskadet hud - slap hud.

En banebrydende behandling, hvor jeg med en elektronisk Skinpen med tynde nåle, forsigtigt laver microskopiske huller i huden. (det prikker kun lidt) Underhuden reagere ved at skabe kollagent væv. Under hele forløbet med Skinpen påføres et eksklusivt stamcelle serum med aktive ingredienser, til lige præcis den indikation, som man ønsker at behandle. Microkanalerne i huden gør det muligt for ampul/serum at trænger ca. 400% mere effektivt ind i huden og virke hvor behovet er størst.

Alt i alt en behandling med den nyeste og mest trendy form for foryngelse der virker.

Behandlingen foregår således: Konsultation hvor du skal besvar spørgsmål før behandlingen (oblikatorisk) i forhold til kontraindikationer/tilstand, samt vi tager et før billede. (Der kun vises/bruges med din accept)

hudanalyse, dobbelt behagelige og effektfuldt afrensning af området, en fuldstændig desinfektion af hele området eks. ansigtet eller halsen, højteknologisk Skinpen i hele området med indslusning af dybdevirkende specialtudviklet stamcelle serum, efterfølgende en beroligende Biomaske helt uden kemi, der lindre og køler samt har antiseptiske egenskaber imod bakterier. Behandlingen afsluttes med Heal Up ren olie.

Der bruges kun sterile engangs nåle af meget højt kvalitet, samt hansker.

For mere information - se under fanen Skinpen

Kr. 998,-  Ved køb af 3 behandlinger første gang Kr. 2994,-  (får du den 4 behandling helt gratis og sparer derved kr.998,- )                                              

 

Teenage ansigtsbehandling 13-18 år: Ca. 50min.

Rens, hudanalyse, damp, mild peeling med salicylsyre, let rens af urenheder, maske, serum, creme til ansigt og hals. Afsluttes med rådgivning i forhold til hudpleje m.m. Denne behandling kan være en rigtig god start, til at huden kommer i balance og med den rette milde daglige hudpleje uden kemi, kan der opnås fine resultater.  

Kr. 400,-

 

Quick ansigtsbehandling: Ca. 30min. (også perfekt behandling til mænd)

Få en lækker opfrisker og glød på kort tid. Dobbelt afrensning af ansigt, hals og decolté, mild enzym peeling, fugtgivende og nærende maske, toner, afstemt creme til øjne ansigt, hals og decolté. Er til dig der ønsker en skøn behandling på kort tid, måske i din frokostpause eller du ikke har tålmodighed til at ligge i mere end 30 min. En lækker behandling uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. 

Kr. 450,- 

 

Frugtsyre ansigtsbehandling A.H.A: Ca. 60min. (Luksus Anti Aging)

Super luksus behandling der opstrammer og forfiner hudens struktur, er fantastisk til kombineret, tør, træt/grå, moden/slap, store porer og dehydreret hud og resultater ses efter første behandling. Dobbelt afrensning af ansigt, hals og decloté, peeling med Glycolic Acid*, efterfulgt af opstrammende massage på ansigt, hals, decolté med Hyaluronic Acid** på de horisontale linjer/rynker (pande, næse (nasolabiale), omkring øjne, læber), skøn nærende fugtmaske, samt afstemt plejende creme til øjne, ansigt, hals og decolté. 

Kr. 695,-

*Glycolic Acid 25% er efter flere års forskning det absolut bedste frugtsyreprodukt på markedet, der opløser de døde hudceller og giver fugt i dybden, samt øger cellefornyelsen i hudlaget og regenerere som ved ung hud, ved at forhøje collagenindholdet og elastinsyntesen. Mindsker hudens linjer og modvirker ældningstegn, samt efterlader huden frisk, fast og strålende. Resultatet er en blødere og glattere hud, hvor linjer og rynker er synligt formindskede. Huden ser frisk ud med en fornyet glød. Styrken i Glycolic Acid, der kombineres med den klinisk dokumenteret virkning i Hyaluronic Acid, giver huden nyt liv.

**Hyaluronic Acid 85% er en narturlig syre og et essentielt produkt til, at genopbygge cellernes fugtbalance. Hyaluronic Acid daler i løbet af alderen og derfor er produktet ideel at bruge i kosmetiske behandlinger, det har en fantastisk fugtgivende og regenererende effekt der stimulere gendannelsen af collagen og trænger ned, hvor det forbedre elasticiteten i de dybe hudlag, der gør huden smuk, gennemfugtet og med dejlig glød.

Der anbefales et kurforløb på 5 behandlinger (giver et fantastisk resultat) Kr. 2900,- ved køb af 5 behandlinger. 

 

100 % Økologisk Suki Skin Care Behandling: Ca. 60min. (Til alle hudtyper)

Få en smuk og strålende hud med en lækker ansigtsbehandling i suki skin cares eksklusive økologiske produkter med klinisk bevist reduktion af rynker og problemhud. Ansigtsbehandlingen egner sig til alle hudtyper om det er anti age eller acne eller sart hud, er behandlingen tilpasset lige præcis din huds behov, tilstand og type.

Dobbelt og dybdevirkende afrensning af ansigt, hals, og decoltë, toner, peeles med super lækker himmelsk duftende 100% naturlig exfoliate, skøn massage med plejende luxuriøse ren olie, ansigtsmaske, naturlig ren serum, og plejende øjen og dagcreme, afsluttes med skøn let hovedbundsmassage.

Kr. 685,-

 

Massage af ansigt, hals, decoltè, hovedbund: Ca. 30min.

En skøn behandling der starter med, afrensning af ansigt, hals og decloté med luksus produkter, massage af ansigt, hals, decolté. Med nærende creme og olie, der giver en dejlig glød til huden. Massagen giver energi, stimulere og styrker og har en særdeles fantastisk virkning på nervesystemet, da der findes en stor del nervepunkter i ansigtet. Massagen mindsker rynker og forøger hudens elasticitet. Der laves en let hovedbundsmassage med faste tryk. Spændinger/stress sætter sig ofte i ansigt, kæbe og hals. Dette er en dejlig behandling til den, der vil koble fra, som ofte vil denne behandling og velvære kunne mærkes i resten af kroppen.

Kr. 380,-

 

Rens af uren Ryg: Ca. 45min.

Dobbelt afrensning af ryg, frugtsyrepeeling, damp, fjernelse af urenheder, maske og creme, samt vejledning 

Kr. 500,-

Hårfjerning med det unikke Lycon voks. 

En voksbehandling fjerner hårene med rod, det er skånsomt mod huden, der efterlades glat og blød.

Hårene på kroppen bør være min 0,4 - 0,8 cm. for at få det bedste resultat og undgå knækkede hår (min. 0,3 cm. lange i ansigtet), 

Det svarer til der skal gå 2-3 uger siden du sidst har skrabet dig, eller ca. 3 til 4 uger siden din sidste voksning. 

Man skal være opmærksom på, at det er helt normalt hvis hårene knækker de første 2 - 3 gange man bliver vokset og kan derfor ikke regne med det endelige resultat efter første gang.

Ved regelmæssig voksning ca. hver 3 til 4. uge, samt den rigtige pleje af huden, oplever de fleste kunder at hårvæksten bliver reduceret med op til 25% samt hårene bliver blødere, finere og din voksbehandling bliver en bedre oplevelse.

 

Voksbehandling med Lycon Hotwax adskiller sig fra andre vokse bla. ved at der påføres Lycon pre-Waxing oli under hele behandlingen, som forhindre voksen i at binde til huden. Med Lycon voksbehandling er hygiejne meget vigtigt og der bruges engangshandsker og engangsspartler, der KUN dyppes i voksen en gang..

En hårfjerning med voks kan mærkes i det øjeblik voksen/strips trækkes af, men aftager med det samme - man må påregne, at være lidt rød samme dag - I de næste 24 timer efter voksbehandlingen, frarådes det at, solbade, bruge parfurmerede cremer, deodorant og selvbruner.

VIGTIGT - VED HÅR DER SKAL KLIPPES, BLIVER DER LAGT TILLÆG (50kr.) PÅ PRISEN - LÆS VENLIGST OVENSTÅENDE

Et par gode råd om hvordan du forbereder dig til din næste voksbehandling : For at forebygge indgroet hår, anbefaler jeg Lycon ingrown Solution/Creme efter hvert bad og Lycon Body Exfoliator, hver 4. dag samt gennemfugte huden hver dag med Lycon SOOTHING CREAM.

 

Hel ben: Ca.70 min.                                  

Kr.500,-

Hel ben med bikini: Ca.80 min.

Kr.590,-

Bikini: Ca.30 min.

Kr.200,-

Underben med knæ : Ca.40 min.      

Kr.335,-

Underben med knæ og bikini : Ca.50 min.

Kr. 455,-

Lår og knæ : Ca.40 min.

Kr. 400,-

Baglår: Ca.30 min.                                    

Kr.255,-

Mave fra navle og ned: Ca.30 min.

Kr.275,-                                    

Armhule: Ca.20 min.                                

Kr.195,-

Hage: Ca.25 min.                                      

Kr.150,-

Overlæbe: Ca.15 min.                              

Kr.130,-

Kind: Ca.35 min.                                       

Kr.205,-

Næse: Ca.20 min.

Kr. 130,-

Hage, overlæbe: Ca.30 min.                    

Kr.235.-

Hage, overlæbe, kæbe : Ca.45 min.            

Kr. 355,-

Hage, Overlæbe, Kæbe, Kind : Ca. 65 min.

Kr. 410,-

Øre : Ca. 20 min.

Kr.130,-

Tillæg for klipning eller fjernelse af hår i forbindelse med voks:

Kr. 50,-

Vipper og bryn 

(udføres både med voks og pincet)

                                          Farverne er dermatologisk testet, allergitestet og oftalmologisk testet.

                                                        De indeholder alle Aloe Vera og svier ikke i øjnene.

                                                                                                                                God til sarte øjne

Retning af bryn: Ca. 20 min. (voks, strips og/eller pincet)             

Kr.145,-

Farvning af bryn: Ca.15 min.                  

Kr.140,-

Ret/farv af bryn: Ca. 20 min.               

Kr. 205,-

Farvning af vipper: Ca. 35 min.             

 Kr.145,-

Ret/farv bryn og vipper:  Ca. 40 min.                

Kr. 290,-

Permanent af vipper - Lash Lift: Ca. 60 min.            

Vipperne permanentes og får et smukt løft opad, et permanent vippebuk, foregår med Eyelash Curl samt en speciel type gele, som giver dig et vippebuk, der holder i op til 4-6 uger.

(OBS - ingen makeup på øjne før behandlingen)

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, makeup, damp det første døgn efter behandlingen.

Kr. 395,-

CH SKINCARE v. Jannie Christensen          Toldbodevej 1, 2. sal          4600 Køge          Telefon 40227704          Mail: info@chskincare.dk          CVR. 38044893

Webshop fra e-hjemmeside.dk