CH SKINCARE er en klinik hvor der tilbydes forskellige ansigtsbehandlinger, økologiske ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, vippe og bryn, samt Lash Lift. Behandlingerne spænder vidt og jeg vil hjælpe med, at finde den behandling der passer bedst til præcis din hudtype og hudtilstand. Jeg udfører alle behandlinger med rendyrket lidenskab for den naturlige og rene hudpleje.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder ved præcis hvilket produkter jeg anvender i klinikken og dette er beskrevet mere detaljeret under fanen produkter.

 

Jeg sælger produkterne fra MOL&B of Copenhagen, som blev nomineret til årets nye brand i 2016 af Danish beauty award, det er en unik og kompromisløs dansk hudplejeserie, baseret på nøje udvalgte, naturlige og stærkt aktive ingredienser af høj kvalitet. Det er rene og nærende produkter, der er yderst effektive og perfekt til alle hudtyper. 

 

Det sidste nye i min klinik er Suki Skin Care, det er en vidunderlig økologisk, ren, eksklusiv og holistisk hudplejeserie af aller højeste kvalitet. Suki skin cares produkter, er alle baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer af den bedste kvalitet. SUKI SKIN CARE er helt uden syntetiske farve og parfumestoffer - der er ingen kemi i suki skin care.

 

Jeg bruger kun skønne Lycon i mine voksbehandlinger, det er en udsøgt kvalitets voks fra Australien med forskellige plejende mineraler, planteudtræk og aromaterapi. Jeg sælger derudover de skønne plejende produkter fra Lycon  under hele behandlingen bliver huden beskyttet med en speciel olie der indeholder abrikoskerne olie, så voksen kun tager fat i hårene og ikke i huden, derefter får din hud ekstra pleje med soothing creme eller aloe vera soothing gel/serum. Mærk forskellen og prøv en voksbehandling med Lycon og en uddannet Lycon-behandler og få mere ud af din voksbehandling og bliv vokset med verdens bedste vokssystem.

 

i mine Skinpen behandlinger, bruger jeg et lægeudviklet stamcelle serum der stimulere genopbygningen af kollagent væv og er helt fantastisk til ældet, tør hud, slap hud, og acne hud arret hud. derudover anvender jeg en creme med en kraftig kollagen booster eller den eksklusiv creme der hæmmer udviklingen af fremtidig hyperpigmentering og samtidig effektivt reducerer eksisterende pigmentering. Der bruges altid en Biofiber maske der har mange fordele i forhold til traditionelle masker og en verden til forskel med eksklusive ingredienser fra biocellulose som er meget renere, tyndere og 100% biologisk nedbrydlige. REN LUKSUS

 

FNUG neglelakken er en lak uden kemi og med lækker højglans, den er chip resistant, det vil sige at neglelakken er ekstrem holdbare. Udover plejende protein, styrkende silica og delikat kaviar indeholder lakken et mix af A, D, E og B vitamin. Indeholder ingen DBA (hormonforstyrrende) toluen (effekt på nervesystemet) og formaldehyd (allergifremkaldende) fås i skønne moderigtige nuancer

 

LÆS MERE UNDER FANEN PRODUKTER..

Hvis der er spørgsmål til produkterne eller andet er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 40227704.

 

CH SKINCARE v. Jannie Christensen          Toldbodevej 1, 2. sal          4600 Køge          Telefon 40227704          Mail: info@chskincare.dk          CVR. 38044893

Webshop fra e-hjemmeside.dk