Skinpen - Videnskabelig dokumenteret effekt

SOM CERTIFICERET SKINPEN BEHANDLER TILBYDER JEG DENNE BANEBRYDENDE BEHANDLING.

Behandlingen med skinpen, er et professionelt klinisk system, der bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres, ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden.

Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Jeg bruger en koncentreret stamcelle ampul, det er en eksklusiv formular, der booster produktionen af hudceller i forbindelse med behandlingerne og som indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation, som man ønsker at behandle 

En skinpen kur kan afhjælpe følgende : Tør, Ældet, Pigment, Strækmærker, Rynker, Linjer, Store porer, Akne ar, Solskader, Opstramning af huden, forfiner og udglatter hudstrukturen.

Pga. De mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de super aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt, end ved almindelig påsmøring på huden. 

Umiddelbart lige efter behandlingen vil huden være rød og varm, dette aftager i løbet af ca.12 til 24 timer

Allerede under behandlingen kan der ses en effekt, men det anbefales at behandlingen gentages hver 4 uge, de første 4 til 6 måneder VI SER UTROLIG FLOTTE RESULTATER 

Det er individuelt hvilken resultat man får, men alle kan se en flot forandring på deres hud.

 

Anti – rynkebehandling

Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden, kinder. Genopbygningsprocessen øger hudens egen produktionen af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden.

Behandlingen bør gennemføres i en serie a minimum 4 behandlinger med ca. en måned imellem behandlingerne.

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person.

Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forsvinde i løbet af ca. 12 til 24 timer

 

Billedet er efter 5 behandlinger

Behandling af Acne ar ( Acne må ikke være i udbrud )

Det er målet med behandling af Acne ar med Skinpen, at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv, der vil være behov for at bruge bedøvende cremer og i forbindelse med behandlingen bliver der brugt en creme med en desinficerende effekt.

Behandling af Acne ar, laves altid i serier af minimum 4 behandlinger og med en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af ca. 24 timer

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Behandling af strækmærker

Det er målet med behandling af strækmærker med Skinpen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en effekt mod strækmærker, som man ligeledes kan købe med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 6-8 behandlinger. Realistisk vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt som ses på billede herunder.

Forskellen på Dermaroller og SkinPen

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af bl.a 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller virkefulde stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer bl.a fine linier/rynker og tilfører huden en masse fugt øjeblikkeligt.

Den avancerede hudnåle teknologi fremmer stimulerer den normale collagen dannelse på samme måde som Fractional Laser behandlinger men uden de bivirkninger som den type behandlinger har. Skinpen er også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. Skinpen forårsager færre traumer og mindre skader på huden end traditionelle roller systemer. Derfor er Skinpen-behandlingen nærmest smertefri og uden ubehag, og er en mere sikker og effektiv behandling. De udskiftelige engangs nåle fjerner risikoen for smitte mellem patienterne, og den indstillelige nåledybde gør det muligt at skræddersy behandlingen til hvert enkelt kunde og formål.

Skinpen er så avanceret, at den endda gør det både sikkert og muligt at bruge den på den fine og sarte hud omkring øjnene, læberne og næsen.

En roller laver aflange huller pga. nålenes vinkel fra de rammer huden til de forlader den igen, hvilket medfører større huller og smerter.

Skinpen laver flere huller på kortere tid og hvert hul bliver langt tyndere, hvorfor det er mindre smertefuldt og helingsfasen kortere.

 

CH SKINCARE v. Jannie Christensen          Toldbodevej 1, 2. sal          4600 Køge          Telefon 40227704          Mail: info@chskincare.dk          CVR. 38044893

Webshop fra e-hjemmeside.dk